воскресенье, 13 ноября 2016 г.

Вишиванка для синочка

Коли за вікном сіро і мрячно, то дуже хочеться згадати теплі і сонячні дні літа. Ці світлини одні з найкращих у моєму житті і я завдячую моїй любій Катрусі за них! Дякую ще багато раз, друже!
Мій синочок в минулому році з´явився на світ на 24-річницю нарождення моєї Батьківщини, це дуже символічно для мене. Тому на перший День Народження я не могла не вишити для нього вишиванку. Мотив буковинський, був вибраний з книги про вишивку в України. Вишивала близько місяця на прогулянках з коляскою, поки хтось солодко спав. А фотографії робили вже майже перед самою святковою датою на березі Дніпра на дачі у батьків.
Чоловік і синочок у вишиванках, що вишила власними руками, а мій сарафан пошила свекруха ще взимку по мотивам роботи іншої, теж дуже талановитої Каті. Сподіваюся, що до наступного літа і в мене буде вишите вбрання! :)





Всім теплого настрою та гарної погоди!

9 комментариев :

  1. Красавчики! Вишиванки чудові !!!

    П.С. Танюш, це я написала тобі в інстаграм з приводу набору фірми Dimension, вишивка гладдю 1983 року. Чекаю від тебе листа на пошту))

    ОтветитьУдалить
  2. І для мене вся ваша історія, починаючи з 2014, дуже символічна. Напишеш про таке оповідання - критики скажуть, такого в житті не буває, щоб як спеціально :)

    Вишивинки чудові! Дякую, що принесла трохи літа у цей день. Як у вас, теж вітер і хуртелиця?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. У нас ще снігу нема, чекаємо у вівторок!
      А про історію... На жаль, таких як ми зараз дуже багато!

      Удалить
  3. Чудові фото! А матуся - молодець!! Люблю вас!!

    ОтветитьУдалить
  4. Вишиваночки просто чудові! Як і чоловіки :)

    ОтветитьУдалить
  5. Какие же ВЫ красивые!!!!! Любуюсь!!!!!!!!!

    ОтветитьУдалить